Spreken

Zoek je een spreker of een dagvoorzitter?

SprekenIn beide gevallen kan ik van dienst zijn. Met mij erbij krijgt jouw congres of seminar een extra dimensie, namelijk een inspirationele.
Met slechts een klein aantal goed geplaatste en goed bedoelde woorden kunnen mensen al geïnspireerd worden en aangezet worden tot actie. Alleen daarom al zouden toespraken meer interactief moeten zijn. Hoe gróót de interactie is, is afhankelijk van de grootte van de groep. Ik kan er echter voor zorgen dat mensen dieper nadenken over wat ze doen, en de invloed hiervan op hen en anderen.

Geef jouw evenement, congres of seminar nèt dat beetje extra en boek mij

SprekenJe wil met jouw evenement, congres of seminar een bepaalde boodschap overbrengen. Die boodschap moet op een aantrekkelijke en boeiende wijze overgebracht worden. Anders staat jouw publiek op en gaat weg, of komt helemaal niet. Ik zorg als spreker of dagvoorzitter voor de aantrekkelijke en boeiende presentatie van die boodschap. Mijn humoristische maar ook confronterende manier van presenteren zorgt er niet alleen voor dat de boodschap wordt overgebracht maar ook dat het tot nadenken aanzet. En dat is wat we toch allemaal willen? Laat mij jouw Spreker of Dagvoorzitter zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op. Of bel me: 06-12552416. Ik beloof je, jouw publiek zal het waarderen.