Leiden

Inspirerend leiderschap

Begint dat niet bij jezelf?
Want, wat maakt iemand inspirerend?
Hoe spreekt die persoon?
Hoe spreekt deze persoon, maar vooral wat straalt hij uit? Hoe uniek ben jij?

Inspiratie

Inspiratie komt van binnenuit. En ik denk dat inspiratie werkelijk in je gaat stromen als je hele- maal jezelf bent. Geen opsmuk, geen poeha, niet alsmaar aan verwachtingen voldoen, maar jezelf op inspirerende, persoonlijke wijze presenteren en verkopen. Op authentieke, eigenwijze manier naar buiten treden . Als een fascinerende persoonlijkheid, een inspirerend leider. Als je zo in je werk kunt staan en het beste kunt halen uit niet alleen jezelf, maar vooral uit al die mensen met wie jij samenwerkt….. wat moet dat fantastisch zijn?

Wie wil dat nu niet?

Ben Hendrix

Ben Hendrix is zo’n man. Inspirator in hart en nieren. Hij weet vreugde, enthousiasme, kracht, inlevingsvermogen, inspiratie en humor zo bij elkaar te brengen dat hij mensen wakker schudt. Hij laat je anders naar dingen kijken, moedigt je aan het leven en werk anders te gaan aanpak- ken. Met meer passie, meer plezier en meer voldoening!

Speciaal voor jou

Wil jij een speciale training op maat voor jezelf en je collega’s en wil je nu die inspiratiebron voor anderen zijn, laat het ons weten. We geven trainingen over o.a. Inspirerend Leiderschap, Team- building, Inspirerend Coachen, Empowerment.

Het wordt een training om nooit te vergeten!

Ben: 06-1255 2416