Coachen

Jouw Persoonlijke Coach: Confronterend, Eerlijk, Duidelijk en Resultaatgericht

Ben Hendrix - Uw Persoonlijek CoachCoaches bestaan al sinds jaar en dag, en zijn te vinden onder verschillende benamingen zoals:

  • Mentoren
  • Adviseurs
  • Vertrouwelingen.

Coaches zijn degenen met wie we een speciale band hebben, ze zijn degenen die ons niet altijd vertellen wat we wíllen horen maar juist wat we zouden móeten horen. Zij zijn alleen geïnteresseerd in joú en in hoe jij jouw realistische doelen zou kunnen behalen.

Voor elk situatie een Coach

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal een coach nodig hebben op bepaalde momenten, die ons – indien nodig –  kan helpen, ons op onze verantwoordelijkheden wijst, en ons uitdaagt zo vaak en zo lang als het nodig is om ons doel te bereiken. Resultaten uit het verleden bewijzen dat ik jou kan helpen jouw realistische doel te bereiken.

Maak de volgende stap

We zitten vol goede bedoelingen. Vaak weten we ook dat er iets moet veranderen om een bepaalde situatie te verbeteren. Dat besef is al een hele goede stap vooruit. Maar hoe dan verder? Maak nu de volgende stap. Laat mij jouw Persoonlijke Coach zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op. Of bel me: 06-12552416. Ik beloof je, het is de moeite waard.